Μήτογλου: Όνειρό μου η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τον αγώνα με τη Μπάγερν, το ευνοϊκό πρόγραμμα, τον στόχο της τετράδας, τις προσωπικές του επιδιώξεις και το μεγάλο του όνειρο.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στον νικηφόρο αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία και από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Ο διεθνής φόργουορντ, σε συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπάγερν, το ευνοϊκό πρόγραμμα με τα τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια, τον στόχο της τετράδας, τις προσωπικές του επιδιώξεις και το μεγάλο του όνειρο.

Μιλώντας για την ήττα στο Μιλάνο τόνισε πως δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν ό,τι και στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, λέγοντας πως η ιταλική ομάδα έπαιξε πιο σκληρά και έβαλε τα μεγάλα σουτ, ενώ εστίασε και στην κακή άμυνα και στα χαμένα ριμπάουντ.

Όσον αφορά στην επίθεση της ομάδας φέτος, είπε ότι υπάρχει πολύ επιθετικό ταλέντο με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Σημείωσε όμως πως σημασία έχει ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί και στην άμυνα.

Για τον αγώνα με την Μπάγερν την Τετάρτη (15/01) είπε ότι είναι δύσκολο λόγω και της «διαβολοβδομάδας», σημειώνοντας πως η γερμανική ομάδα έπαιξε πολύ καλά με την ΤΣΣΚΑ παρά την ήττα της, όμως ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως είναι η ευκαιρία για το Τριφύλλι να κάνει το 3×3 στα τρία σερί εντός έδρας. Σχετικά με τη μάχη της 4άδας τόνισε πως αν η ομάδα βρει ρυθμό κι έρθουν οι νίκες, είναι εφικτή μια θέση στην 4άδα.

Επίσης, είπε ότι τον έχει βοηθήσει πολύ ο Πιτίνο και προσπαθεί σε κάθε ματς για το καλύτερο, σημειώνοντας ότι η βελτίωση θα έρθει μέσω σκληρής δουλειάς.

Τέλος, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι η πρόκριση της ομάδας στο Final Four, σημειώνοντας πως είναι μια εμπειρία που αξίζουν οι παίκτες και ο κόσμος, ενώ κατέληξε πως όνειρό του είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί