Ο Μίλκα Σινγκ κέρδισε τέσσερα ασιατικά χρυσά μετάλλια και τερμάτισε τέταρτος στον τελικό των 400 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960.
Η σύζυγος του Σινγκ, Νιρμάλ Καούρ, πρώην αρχηγός του βόλεϊ, πέθανε επίσης από κορονοϊό νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, σε ηλικία 85 ετών.
Ο Σινγκ είχε προσβληθεί από το Covid-19 τον περασμένο μήνα και πέθανε από επιπλοκές από την ασθένεια σε νοσοκομείο στη βόρεια πόλη Chandigarh αργά την Παρασκευή.
Ο πρωθυπουργός Νάρεντρα Μόντι ηγήθηκε των σχολίων προς τον αθλητή, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο πρώτος αθλητικός σούπερ σταρ της Ινδίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









