Μέλος ΔΟΕ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αναβληθούν

Έτοιμη να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η ΔΟΕ, όπως αναφέρει το μέλος της, Ντικ Πάουντ Πολύ κοντά στην απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο βρίσκεται η ΔΟΕ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της, Ντικ Πάουντ, στη USA Today. Ο Καναδός αξιωματούχος, που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς […]

Έτοιμη να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η ΔΟΕ, όπως αναφέρει το μέλος της, Ντικ Πάουντ


Πολύ κοντά στην απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο βρίσκεται η ΔΟΕ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της, Ντικ Πάουντ, στη USA Today.

Ο Καναδός αξιωματούχος, που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της Επιτροπής, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις 24 Ιουλίου, όπως είναι προγραμματισμένο.

Παράλληλα, ο Πάουντ τονίζει ότι το πιθανότερο σενάριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να μετατεθούν για το 2021. Οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένοντα τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι αρκετές ομοσπονδίες ανά τον κόσμο έχουν ζητήσει την αναβολή τους, ενώ τέσσερις χώρες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να στείλουν τους αθλητές τους στην Ιαπωνία.

protothema.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί