Με προβλήματα για ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει μία νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για το Europa Conference League, αλλά τα προβλήματα […]

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει μία νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για το Europa Conference League, αλλά τα προβλήματα δεν λένε… να εγκαταλείψουν τους Θεσσαλονικείς και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Εκτός από τους Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ολιβέιρα, ήρθαν να προστεθούν στις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Ρουμάνος τεχνικός εκείνες των Βαρέλα και Μουργκ που δεν θα ταξιδέψουν για την Κρήτη.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει λύσεις στα συνεχόμενα ματς, στα προβλήματα και στην… απαίτηση να επιστρέψει η ομάδα του με το «τρίποντο» στη συμπρωτεύουσα.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, με το ερωτηματικό αν θα γίνει το μετά τα τρία κρούσματα covid στους γηπεδούχους.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί