Με φυλάκιση κινδυνεύει παίκτης της Μπάγερν Μονάχου – Παραβίασε περιοριστικά μέτρα της πρώην συντρόφου του

Στο Ποινικό Δικαστήριο της Μαδρίτης θα πρέπει να παρουσιαστεί στις 19 του μήνα ο Λούκας Ερναντέζ, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους.

Λίγα 24ωρα μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Nations League με την εθνική Γαλλίας, έρχεται ο πονοκέφαλος για τον Ερναντέζ. Αιτία, η πρώην σύντροφός του και τα περιοριστικά μέτρα που ο ίδιος δεν σεβάστηκε, μετά την καταδίκη του για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος του.

Η καταδίκη χρονολογείται από όταν ο Ερναντέζ έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία πήρε μεταγραφή στη Μπάγερν το 2019. Τότε, λοιπόν, είχε εκδοθεί και η απόφαση για τα περιοριστικά μέτρα, αλλά ο Γάλλος τα παραβίασε και τώρα καλείται και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κίνδυνος φυλάκισης ενός έτους
Το Ποινικό Δικαστήριο της Μαδρίτης ενημέρωσε τον Ερναντέζ ότι θα πρέπει στις 19 του μήνα να παρουσιαστεί για την εκδίκαση της υπόθεσης της παραβίασης των περιοριστικών μέτρων.

Μια υπόθεση που μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στον 25χρονο Γάλλο αμυντικό, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο φυλάκισής του για ένα χρόνο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί