Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στην NOVA:
«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τα γεγονότα της αναβολής του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού. Νομίζω πως έχει έρθει η στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διορθώσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει ως σήμερα.
Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τα σωστά γήπεδα για να δούμε ανάλογο θέαμα. Συγχαρητήρια στον κύριο Παπαδόπουλο (σ.σ. ο διαιτητής του αγώνα) που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Ελπίζουμε να είναι η αρχή της λύσης ενός μεγάλου προβλήματος και να το κοιτάξουν όλοι με θάρρος. Ελπίζουμε η χθεσινή αναβολή να μην είναι κάτι πρόσκαιρο και περιστασιακό που έχει κάποια άλλη σκοπιμότητα.
Δεν με απασχολεί αν ο Παναθηναϊκός είναι ξεκούραστος. Εγώ θέλω όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό να παρουσιάζουμε ωραίο θέαμα. Θέλουμε και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να παρουσιάσει ένα καλό θέαμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακινδυνεύεται η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να προκαλούνται τραυματισμοί, ούτε να πραγματοποιούνται ματς σε ακατάλληλα γήπεδα.
Η ΕΠΟ πρέπει να ασχοληθεί. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να είναι ποιοτικό και ανταγωνιστικό και όμορφο πρέπει να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι. Είναι πολλοί που παρουσιάζουν προβλήματα και είναι άσχημο να γίνονται ματς σε αυτά τα γήπεδα. Δεν επιτρέπεται σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να παρουσιάζουν το ποδόσφαιρο που θέλουν (…) Δεν μας απασχολεί ο Παναθηναϊκός, αλλά η δική μας ομάδα. Εμείς θέλουμε καλό αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να δείξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Η ΕΠΟ πρέπει να κατανοήσει πως όλα τα ματς πρέπει να γίνονται σε καλούς αγωνιστικούς χώρους.
Στην Ελλάδα υπάρχει ένα μείζον πρόβλημα. Πλέον βρίσκεται στη 18η θέση, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και βρίσκεται πίσω από χώρες πιο αδύναμες, όπως η Κύπρος (…) Δεν μου αρέσει η ανισορροπία σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή. Δείτε τον αγωνιστικό χώρο όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε στη Λαμία και τον αγωνιστικό χώρο του ματς των Ιωαννίνων με τον Άρη. Θα εξακριβώσετε πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις για το αν πρέπει να γίνει ένα παιχνίδι και σε ποιο γήπεδο. Όλες οι ομάδες πρέπει να παίζουν σε καλούς αγωνιστικούς χώρους».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Ο Ερντογάν ζητά κατάπαυση του πυρός
- Ηράκλειο: Τηλεφωνικές απάτες με λεία 90.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 34 ουκρανικά drones πάνω από εδάφη τους
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη στους τρεις Αλβανούς για τα 21 κιλά κοκαΐνης
- Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το Σάουθπορτ, όπου δολοφονήθηκαν τρία κορίτσια
- ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης
- Έζησε από “θαύμα”! 13χρονος ταξίδεψε από την Καμπούλ στο Δελχί κρυμμένος στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους
- Η αναφορά του Τραμπ στην Ελλάδα! Το νούμερο που μάλλον τον έχει σοκάρει
- Ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, El Hassan Bin Talal στον Αρχιεπίσκοπο – Συζήτησαν για τους χριστιανούς της Ανατολής
- Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης, λόγω έργων
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
