Μαρτίνς: «Προτεραιότητά μας η Άρσεναλ. Μετά θα δούμε τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου… Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό: “Η άποψή μου είναι να περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Πήγα και είδα τον αγωνιστικό μας χώρο. Συγχαρητήρια για το γήπεδό μας και τον αγωνιστικό χώρο που έχουμε και είναι στους κορυφαίους στην Ευρώπη. Όποιος αύριο βρεθεί εδώ […]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου…

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό:

“Η άποψή μου είναι να περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Πήγα και είδα τον αγωνιστικό μας χώρο. Συγχαρητήρια για το γήπεδό μας και τον αγωνιστικό χώρο που έχουμε και είναι στους κορυφαίους στην Ευρώπη. Όποιος αύριο βρεθεί εδώ θα παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για τα συμπεράσματα έβγαλε βλέποντας από κοντά την Άρσεναλ:

“Η Άρσεναλ είναι μία άριστη ομάδα. Ο Αρτέτα έχει προσθέσει πράγματα. Μέσα στην έδρα της μπορεί να είναι πολύ πιο δυνατή. Επίσης ότι παρόλο που στην Αγγλία είχε 15 ημερών διακοπή φάνηκε ότι είχε εξέλιξη. Ο Αρτέτα έχει συνδυάσει νέα στοιχεία με παλιά”,

Εάν υπάρχουν κοινά σημεία με τις αναμετρήσεις με την Τότεναμ

“Είναι δύο διαφορετικές ομάδες η Τότεναμ με την Άρσεναλ. Τελείως. Με άλλο σκεπτικό των προπονητών και άλλη προσέγγιση. Με άλλα χαρακτηριστικά. Η Τότεναμ έχει εμπειρία και φυσική κατάσταση και η Άρσεναλ νέους παίκτες με πολύ καλή τεχνική. Δεν έχουν ομοιότητα. Εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για δύο παιχνίδια με πολύ καλό αντίπαλο. Το αυριανό παιχνίδι είναι εφικτό με τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Με κάθε ειλικρίνεια διότι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να μας αντιμετωπίσει στην έδρα μας. Είχαμε μόνο μια ήττα στα τελευταία 12 ματς, από την Μπάγερν που διεκδικεί τίτλο. Εάν παίξουμε με θάρρος και κουράγιο αύριο έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα”.

Για την 11άδα

“Δεν έχω αποφασίσει. Όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι εκτός από τον Σουντανί φυσικά μπορεί να ξεκινήσουν”.

Εάν τον προβληματίζει ότι υπάρχει μπροστά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Την διοργάνωση του Γιουρόπα την παίρνουμε πολύ σοβαρά. Όλη μας η συγκέντρωσή μας είναι στην Άρσεναλ. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μακριά. Μετά θα δούμε το επόμενο ματς, που είναι σημαντικό. Όμως τώρα έχουμε προτεραιότητα την Άρσεναλ. Μετά θα δούμε την διαχείριση και το τι θα κάνουμε για τον ΠΑΟΚ”.

Για τις απουσίες των Ποντένσε – Σουντανί.

“Πράγματι ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς. Όμως σίγουρα έχουμε εναλλακτικές και παίκτες με χαρακτηριστικά. Με δουλειά και προσαρμογή μπορεί να καλυφθεί το κενό αυτό”.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί