Μαρτίνς: «Ο κόσμος πείστηκε για αυτά που λέω τόσο καιρό»

Για τα… σιροπιαστά που καταναλώθηκαν το βράδυ πριν το ματς, για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, καθώς και για την συνέχεια, μίλησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: Ο Γιώργος Μασούρας είπε ότι το μυστικό του ήταν τα γλυκά που κατανάλωσε. Είναι κάτι που θα καθιερωθεί πριν από τα δύσκολα ματς; […]

Για τα… σιροπιαστά που καταναλώθηκαν το βράδυ πριν το ματς, για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, καθώς και για την συνέχεια, μίλησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Ο Γιώργος Μασούρας είπε ότι το μυστικό του ήταν τα γλυκά που κατανάλωσε. Είναι κάτι που θα καθιερωθεί πριν από τα δύσκολα ματς;

«Κανονικά ο Ερνάνι δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα και ιδιαίτερα τις παραμονές των αγώνων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθόλου. Ωστόσο κάποιες φορές γίνονται εξαιρέσεις κι αυτή τη φορά ήταν εξαίρεση. Το βράδυ πριν από τον αγώνα το μενού είχε κάποια παραδοσιακά γλυκά. Γενικά ο Ερνάνι είναι αυστηρός και δεν επιτρέπει κάτι τέτοια, επομένως δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί πολλές φορές».

Μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν συγκινημένος. Ποιο είναι το μήνυμα που σας πέρασε μετά το ματς;

«Ότι ήταν πολύ ευτυχισμένος και ήταν πραγματικά η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε πετύχει στις εφετινές διοργανώσεις. Από τη στιγμή αυτή και μετά όλος ο κόσμος έχει πειστεί για ό,τι λέω εδώ και καιρό: Ότι η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, ότι θα είναι πολύ δυνατή και ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο για να ξαναβρεί τον εαυτό της. Αυτό ήταν όμως ένα παιχνίδι, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Πώς προσεγγίζετε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Κατ’ αρχήν η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ήδη παρελθόν. Μπορεί να ήταν σημαντικό για εμάς ότι νικήσαμε χθες και ότι προσθέσαμε βαθμούς στην κατάταξή μας στην Ευρώπη, αλλά και οι βαθμοί της Κυριακής είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε με νίκες. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι οι νίκες είναι εφήμερες, ενώ μια ήττα μπορεί να σου κάνει ζημιά και να αργήσεις να επανορθώσεις».

Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αλλαγές; Ποια είναι η κατάσταση του Εμβιλά;

«Θα γίνει εκτίμηση των παικτών, το ποιος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ποιος όχι. Θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν υπάρχει ανησυχία γιατί έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Έχουμε λύσεις και εναλλακτικές και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Για τον Εμβιλά ισχύει το ίδιο. Έχουμε 48 ώρες για να εκτιμήσουμε την κατάστασή του».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί