Μαρτίνς για Φορτούνη: «Κανένας πάνω από την ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετέφερε την πίστη που υπάρχει στον Ολυμπιακό για ανατροπή του 0-1 του Φαλήρου στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στην Άρσεναλ στο Emirates.

Η είδηση, ωστόσο, από τη συνέντευξη Τύπου ήταν όσα είπε για την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη.

«Υπάρχουν τρεις απουσίες, οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφασή μας. Η ομάδα αυτή πολλές φορές μάς έχει εκπλήξει παρά τα προβλήματα απουσιών. Έχουμε μέσα μας την πίστη να κάνουμε τα πάντα. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ έχουν αφομοιώσει 100% την ιδέα του παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Παίζουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι φίλαθλοί μας αξίζουν το καλύτερο και έχουμε σκοπό να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά με την πίστη που υπάρχει για την πρόκριση ανέφερε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας και πιστεύουμε πως η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια θέληση. Ξέρουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος, το να παίξουμε απλά καλά δεν θα είναι αρκετό. Η ομάδα το θέλει πολύ και μπορείτε να το δείτε στα αποδυτήρια μας αυτό το πνεύμα. Το πιστεύουμε πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για τα στοιχεία που απαιτούνται για την πρόκριση είπε: «Είναι πολλά τα στοιχεία που χρειάζονται. Η δίψα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά η θέληση και μόνο δεν αρκεί, γι’ αυτό και τα μεγάλα κλαμπ πληρώνουν πολλά λεφτά για να πάρουν καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε παίκτες με ποιότητα και τακτική προσήλωση, η ομάδα μας είναι οικογένεια, έχει εμπειρία και έχουμε όλα τα στοιχεία. Δεν φτάνει μόνο η δίψα».

Όσο για το πόσο βοηθά τον Ολυμπιακό η νίκη στην Τούμπα, είπε: «Κίνητρο υπάρχει εξ αρχής, γιατί αντιμετωπίζουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το γεγονός ότι ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα βοηθά στην αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά την ισορροπία της αυτοπεποίθησής μας τη βοηθά η νίκη μας στη Θεσσαλονίκη».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο είπε: «Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία στην επίθεση και μπορεί να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Επίσης είναι πολύ δυνατή στο τρανζίσιον. Στο πρώτο ματς ήμασταν για ένα μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης καλύτεροι και γι’ αυτό έχουμε πίστη. Έχουμε κι εμείς τα δικά μας πλεονεκτήματα».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί