Μαραντόνα: «Θα ήθελα, εμείς οι Ναπολιτάνοι να έχουμε έναν Μέσι»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, είδωλο των απανταχού Ναπολιτάνων, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα του ιταλικού νότου, ακόμη και όταν έφυγε από τους «παρτενοπέϊ», όπου έκανε σπουδαία πράγματα, κατακτώντας δύο σκουντέτο και το κύπελλο UEFA.     Ο θρυλικός «Ντιεγκίτο» θεωρεί εαυτόν Ναπολιτάνο, όπως φαίνεται περίτρανα και από τις δηλώσεις που έκανε με την […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, είδωλο των απανταχού Ναπολιτάνων, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα του ιταλικού νότου, ακόμη και όταν έφυγε από τους «παρτενοπέϊ», όπου έκανε σπουδαία πράγματα, κατακτώντας δύο σκουντέτο και το κύπελλο UEFA.

    Ο θρυλικός «Ντιεγκίτο» θεωρεί εαυτόν Ναπολιτάνο, όπως φαίνεται περίτρανα και από τις δηλώσεις που έκανε με την ευκαιρία του αγώνα Νάπολι-Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League και την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο ίδιος.

    «Ασφαλώς και θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο Σαν Πάολο. Ομως αυτός, δεν πρόκειται να ζήσει όσα έζησα εγώ εκεί. Μπορεί να παίξει ήρεμα εκεί, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε εγώ. Πάντως, θα μου άρεσε, εμείς οι Ναπολιτάνοι, να έχουμε έναν Μέσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα, λίγο μετά το τέλος της Χιμνάσια Λα Πλάτα -την οποία προπονεί- με την Σπορτίβο Μπαράκας, που βρήκε νικήτρια με 2-0 την ομάδα του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί