Eχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες και των δύο ομάδων, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση ενόψει του αποψινού αγώνα της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα στο «Σαο Πάολο».
Με την φανέλα των «ναπολιτάνων» ο πρώην Αργεντίνος σταρ μεγαλούργησε και όπως είναι λογικό η υποστήριξη του στο αποψινό παιχνίδι έχει «γαλάζιο» χρώμα.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Mattino» ανέφερε: Η Νάπολι περνάει μία δύσκολη χρονιά, μετά από 15 χρόνια βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο επί εποχής Ντε Λαουρέντις. Ο Τζενάρο Γκατούζο αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος στα αποδυτήρια, όμως είναι ένας νέος κύκλος που ανοίγει και δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολη η μάχη με την Μπαρτσελόνα, όμως στο ποδόσφαιρο πολλές είναι οι φορές που τα προγνωστικά ανατρέπονται. Η ελπίδα μου τώρα είναι πως η Νάπολι θα κάνει την έκπληξη και θα κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της» για να συνεχίσει, προσθέτοντας: «Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι. Για ποιο λόγο υπάρχουν αυτές οι συγκρίσεις εδώ και 20 χρόνια για το ποιος είναι καλύτερος; Εγώ έχω μία όμορφη ανάμνηση από τον Λέο την εποχή που ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα, ήταν απόλαυση να τον βλέπω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι το φυσικό περιβάλλον του Μέσι εκεί άρχισε την καριέρα του και εκεί θα την ολοκληρώσει».
iefimerida.gr / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κλειστές αύριο Δευτέρα στη Λέσβο
- Θεσσαλονίκη-34ο Money Show: Ο οδικός χάρτης του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο ημεριδας
- Έφτιαξαν το πρώτο παγκόσμιο…”εικονικό τρένο” και το βίντεο έγινε viral
- Αγριεύουν τα πράγματα: Ο Νετανιάχου καλεί την Ευρώπη να μπει στον πόλεμο
- Επίθεση Κ. Τσουκαλά στον πρωθυπουργό για για προστασία της πρώτης κατοικίας και funds
- Συγχαρητήρια του Κων. Τασούλα στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα “μαμούθ” σε 17χρονο οδηγό μηχανής – Συνελήφθη στη Χαλάστρα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη
- Χαμός στους Αμπελόκηπους: Συνελήφθη μεθυσμένη οδηγός που τράκαρε 14 σταθμευμένα οχήματα
- Ιράν: Ένας από τους δύο Ιάπωνες που κρατούνταν στη χώρα αφέθηκε ελεύθερος
- Η Σκιάθος το πρώτο νησί στην Ελλάδα με οργανωμένη στρατηγική τουρισμού για άτομα στο φάσμα του αυτισμού









