«Μάχη Λίβερπουλ-Νιούκαστλ για τον Αγκιμπού Καμαρά»

Ο Αγκιμπού Καμαρά αποτελεί την μεγάλη αποκάλυψη του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που τσεκάρονται από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.


Οι εμφανίσεις του (14 συμμετοχές, 4 γκολ, 4 ασίστ στο πρωτάθλημα) με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν προσελκύσει τα βλέμματα σπουδαίων συλλόγων, ενώ και το γεγονός πως είναι μόλις 20 ετών (αλλά και διεθνής με την εθνική Γουινέας) μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές εξέλιξης που υπάρχουν για τον ποδοσφαιριστή.

Στο «footmercato» αφιερώνεται σήμερα ένα μεγάλο κείμενο, όπου γίνεται εκτενέστατη αναφορά στον Αγκιμπού Καμαρά και την μέχρι τώρα πορεία του, από τα… αζήτητα της Λιλ στον Ολυμπιακό, όπως και στην μεγάλη βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού του.

Μάλιστα, κάνει λόγο για την τιμή πώλησής του από τον Ολυμπιακό που είναι τα 20 εκατ. ευρώ και αναφέρει πως γίνεται μάχη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στη Νιούκαστλ για το ποια θα καταφέρει να τον αποκτήσει. Την ίδια ώρα ο έγκυρος Σεμπαστιάν Ντενίς, που υπογράφει το άρθρο, υποστηρίζει πως θεωρείται ο… διάδοχος του Ναμπί Κεϊτά και πως οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν τον Αγκιμπού Καμαρά και στο Κόπα Άφρικα.

sportm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί