Λεμονής: «Πόσες εθνικές έχουν την πολυτέλεια να έχουν εκτός Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα;»

Ο Τάκης Λεμονής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κόσμος των ΣΠΟΡ» και μίλησε για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την ήττα από τη Σουηδία (2-0).Ερωτηθείς για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας, ο 61χρονος προπονητής αναρωτήθηκε το πόσες εθνικές ομάδες έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν εκτός παίκτες […]

Ο Τάκης Λεμονής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κόσμος των ΣΠΟΡ» και μίλησε για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την ήττα από τη Σουηδία (2-0).
Ερωτηθείς για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας, ο 61χρονος προπονητής αναρωτήθηκε το πόσες εθνικές ομάδες έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν εκτός παίκτες επιπέδου όπως ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και ο Σιόβας.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τάκης Λεμονής:
«Εγώ θα αντιστρέψω τα πράγματα. Πόσες εθνικές ομάδες, ή πόσες ομάδες, έχουν για παράδειγμα την πολυτέλεια, γιατί αναφέρατε τρία συγκεκριμένα ονόματα (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας), τα οποία έχουν διακριθεί, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια να έχουν έξω τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές;
Δεν ξέρω τί έχει συμβεί ή τί είχε συμβεί, αλλά για εμένα το να έχεις κάποια πολύ δυνατά όπλα και να μην τα εκμεταλλεύεσαι νομίζω ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Μανωλάς παίζει στο Καμπιονάτο, ο Παπασταθόπουλος παίζει στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, στο ευρωπαϊκό και τώρα στο ελληνικό. Ο Σιόβας στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Για όνομα του Θεού έτσι; Εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει συμβεί μέσα στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιστεύω».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί