Λαμπερή η Μαρία Σάκκαρη στο γκαλά της WTA (vid)

Έλαμψε η Μαρία Σάκκαρη στο γκαλά της WTA, που έγινε στην Γκουανταλαχάρα, ενόψει των τελικών που ξεκινούν αύριο Πέμπτη.

Η Μαρία Σάκκαρη έβαλε στην άκρη για λίγο τη ρακέτα του τένις, έφτιαξε τα μακριά μαλλιά της, φόρεσε το εμπριμέ της φόρεμα και με σύμμαχο το υπέροχο χαμόγελό της, έλαμψε στο Γκαλά που έγινε στη Γουαδαλάχαρα, ενόψει του τελικού τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Οι 8 καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, μέσα στις οποίες είναι και η Μαρία, έδωσαν το παρών σε αυτήν την όμορφη βραδιά και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους λίγο πριν διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο,

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στην εκδήλωση και θέλει να κάνει το ίδιο και στην παρθενική της συμμετοχή στο WTA Finals όπου θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ, Νούμερο 9 στη παγκόσμια κατάταξη.

Η Σάκκαρη που βρίσκεται στο Νούμερο 6 του κόσμου, έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Πολωνή και είναι έτοιμη να δώσει την τελευταία μάχη της σεζόν στο Μεξικό προκειμένου να διεκδικήσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της.

Μάλιστα, λόγω του κορωνοϊού το prize money των τελικών θα κυμανθεί στο 1/3 των χρημάτων που μοιράστηκαν στις κορυφαίες τενίστριες του 2019 και θα είναι το μικρότερο των τελευταίων 9 ετών.

mega/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί