Κορέια: «Ο Φερέιρα θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ δυνατό σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιγκέλ Κορέιρα μιλώντας στην LiveSport. Ο αρχισυντάκτης της πορτογαλικής ABola έχει στενές επαφές με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και γνωρίζει όσο λίγοι συνάδελφοί του τι σκέφτεται για το μέλλον του. «Μιλάμε αρκετά συχνά με τον Αμπέλ. Είναι ήσυχος […]

Ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιγκέλ Κορέιρα μιλώντας στην LiveSport.

Ο αρχισυντάκτης της πορτογαλικής ABola έχει στενές επαφές με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και γνωρίζει όσο λίγοι συνάδελφοί του τι σκέφτεται για το μέλλον του.

«Μιλάμε αρκετά συχνά με τον Αμπέλ. Είναι ήσυχος αυτή την περίοδο και περιμένει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Πιστεύει ότι θα αρχίσει κανονικά η αγωνιστική δράση, αλλά πρώτα θέλει να είναι όλα καλά με τους παίκτες του και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Είναι πεποίθηση του ότι θα αρχίσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα σιγά σιγά. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και να την κάνει πιο δυνατή τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Είναι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει μια καλύτερη ομάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κορέιρα.

Για την κριτική που δέχτηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, είπε: «Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανε ο Αμπέλ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με αρκετές αλλαγές και ειδικά στη μεσαία γραμμή, γιατί έφυγαν 3-4 παίκτες από τον άξονα. Άλλαξε την ομάδα και πιστεύω ότι κάνει καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον βοηθήσει αλλά δεν είναι εύκολο».

Για το μέλλον σχολίασε: «Ο Αμπέλ έχει στόχο να δουλέψει αρκετά και με παίκτες από τα τμήματα υποδομής, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες με ταλέντο στις μικρές ηλικίες. Δουλεύει ήδη για την επόμενη σεζόν, για να φτιάξει καλύτερη ομάδα και θέλει να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ. Αν πρέπει να πωληθούν παίκτες, θα πουλήσει σίγουρα».

Όσο για τον Γιόσιπ Μίσιτς, που είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανέφερε: «Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο με τον κορωνοϊό, ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τον αγοράσει σε μικρότερη τιμή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αν μπουν σε διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές. Η Σπόρτινγκ μετά τα 80.000.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της από την πώληση του Μπρούνο Φερνάντες, έχει μια άνεση στα οικονομικά της και δεν θα πει όχι στο ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης, ειδικά για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Με την πορεία που έχει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, αν συνεχίσει έτσι, είναι δεδομένο ότι θα φέρει λεφτά στα ταμεία της ομάδας».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί