Αρκετά… θερμό παραμένει το κλίμα στον ΠΑΟΚ την επομένη της ήττας του από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Μετά τον Αμπέλ Φερέιρα στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας βρέθηκε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στα social media μιας σελίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Στην ανάρτηση υπήρχε ένα βίντεο από το παιχνίδι στο οποίο φαινόταν ο Ολλανδός να σκύβει να αποφύγει την μπάλα μετά από ένα ελεύθερο του Μπάρκα. Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη του Ολλανδού ποδοσφαιριστή ο οποίος ενοχλημένος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση… «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο. Πες το στα αγγλικά».
Αυτό το σχόλιο άνοιξε τον ασκό του… Αιόλου. Αρκετοί οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να σχολιάζουν και να απαντούν σε έντονο ύφος στον Μπίσεσβαρ με κάποιους να τον καλούν να αποχωρήσει… «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από την ομάδα», ήταν ένα από τα πιο… light σχόλια.
Ο Μπίσεσβαρ απάντησε.. «ΟΚ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς και δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σου σχόλια δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή