Κοντά σε Φέρελ ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ.Ο 28χρονος ΝΒΑer έχει ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του, σε σχέση με την πρώτη κρούση που είχε, με το «τριφύλλι» παράλληλα να ανεβάζει και εκείνο την προσφορά του.Ακόμη δεν έχει προκύψει […]

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ.
Ο 28χρονος ΝΒΑer έχει ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του, σε σχέση με την πρώτη κρούση που είχε, με το «τριφύλλι» παράλληλα να ανεβάζει και εκείνο την προσφορά του.
Ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες.
Ο Φέρελ έχει περάσει όλη του την καριέρα στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς, με τον τελευταίο του σταθμό να ήταν πέρυσι οι Κλίπερς.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί