Κόμπι Μπράιαντ: Σήμερα η ανοιχτή τελετή στη μνήμη του Mamba και της κόρης του

Η συμβολική ημερομηνία και το μαζικό «αντίο»

Τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι, από φανατικούς θαυμαστές μέχρι ζωντανοί θρύλοι του NBA, θα τιμήσουν σήμερα τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, σε ανοιχτή τελετή που θα γίνει στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Ο 41χρονος Κόμπι και η κόρη του βρήκαν τραγικό θάνατο με ακόμα επτά ανθρώπους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια, πριν από περίπου έναν μήνα.

Τις ημέρες μετά το δυστύχημα, περίπου 250.000 άνθρωποι πέρασαν από το στάδιο των Los Angeles Lakers δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο μνημείο προς τιμήν του αστέρα του NBA. Ωστόσο η σημερινή εκδήλωση έχει πλήρη διοργάνωση, με την Αστυνομία να απευθύνει έκκληση στο κοινό να μην προσέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει εισιτήριο.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί τοπική ώρα και η τελετή αναμένεται να αρχίσει στις 10.

Όπως μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο την Αστυνομία, πολλοί δρόμοι στην περιοχή θα κλείσουν, για να διευκολύνουν όσους μετακινούνται προς το στάδιο, ενώ θα υπάρξουν και έλεγχοι προκειμένου να μην προσέλθουν στο Στάδιο άνθρωποι χωρίς εισιτήριο.

Λίγες ώρες μετά τη μνημόσυνη τελετή, έχει προγραμματιστεί αγώνας στο ίδιο στάδιο μεταξύ Los Angles Clippers και Memphis Grizzlies.

Όλα τα έσοδα από την τελετή θα διατεθούν στο ίδρυμα Mamba and Mambacita Sports Foundation.

Σύμφωνα με το Fox, το στάδιο είναι χωρητικότητας 20.000 θέσεων αλλά περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα πολλοί να μπουν σε λίστα αναμονής.

Δεν υπάρχει πρόβλεψη όσα γίνονται μέσα στο στάδιο να μεταδίδονται και εκτός αυτού και οι εξωτερικές γιγαντοοθόνες δεν θα μεταδίδουν οπτικό υλικό από το εσωτερικό, προκειμένου να μην συγκεντρωθούν στο σημείο πλήθη.

Όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή live στο NBA TV. Livestreams θα είναι επίσης διαθέσιμα και από διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Lakers.

Η σημερινή ημερομηνία θεωρείται συμβολική, λόγω του αριθμού 2, που φορούσε στη φανέλα της η Τζιάνα, στην ομάδα που έπαιζε, και το νούμερο 24 που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ. Το 20 συμβολίζει και το πόσα χρόνια ήταν ο Μπράιαντ παντρεμένος με τη γυναίκα του Βανέσα.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονταν από 24,02 δολάρια μέχρι 224 δολάρια.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα μιλήσει σήμερα στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον λόγο αναμένεται να πάρουν μεταξύ άλλων οι πρώην Lakers Σακίλ Ο ‘ Νιλ και Ντελ Χάρις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί