Κόμπι Μπράιαντ : Γιατί είχε επιλέξει το νούμερο 8 για τη φανέλα του στους Λέικερς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μεγάλος παίκτης του μπάσκετ στις ΗΠΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έφυγε από τη ζωή πρόωρα, όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο ίδιος και η 13χρονη κόρη του, Τζιάννα. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τις ΗΠΑ και ήταν από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς στον Αμερικανικό αθλητισμό. Ένα βίντεο που […]

Ο μεγάλος παίκτης του μπάσκετ στις ΗΠΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έφυγε από τη ζωή πρόωρα, όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο ίδιος και η 13χρονη κόρη του, Τζιάννα.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τις ΗΠΑ και ήταν από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς στον Αμερικανικό αθλητισμό.

Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον Κόμπι να εξηγεί γιατί είχε επιλέξει να φορά το νούμερο 8 στο ΝΒΑ.

Όπως ανέφερε ο Black Mamba, σε συνέντευξή του, πριν αλλάξει νούμερο για χάρη του 24, είχε πει ότι: «παίζαμε σε ένα σχολικό τουρνουά όπου υπήρχαν 220 παιδιά. Και δεν υπήρχαν διαθέσιμα νούμερα. Εγώ φορούσα το 143. Ήταν το πρώτο νούμερο που φόρεσα σε κάτι τόσο ανταγωνιστικό. Και κάνοντας την πρόσθεση προέκυψε το 8». Όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι θα «Πρέπει να αποσυρθεί κάποια μέρα» ο Κόμπι απάντησε: «Το ελπίζω…»

Σήμερα στην οροφή του Staples Center υπάρχουν και τα δύο του νούμερα, αφού έχoυν αποσυρθεί και το 8 αλλά και το 24.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί