Κλάτενμπεργκ: «Σωστά τα πέναλτι σε Γιάννενα, Ηράκλειο και Καραϊσκάκης»

Σωστές ήταν οι υποδείξεις πέναλτι σε Γιάννενα, Ηράκλειο και «Γ. Καραϊσκάκης» όπως έκρινε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυσή του, αυτή τη φορά για την 11η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, στη φάση του Περέα με τον Μήτογλου στο ματς ΠΑΣ-ΑΕΚ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τονίζει ότι ο αμυντικός των φιλοξενούμενων κλωτσάει το πόδι του επιθετικού χωρίς να αγγίζει την […]

Σωστές ήταν οι υποδείξεις πέναλτι σε Γιάννενα, Ηράκλειο και «Γ. Καραϊσκάκης» όπως έκρινε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυσή του, αυτή τη φορά για την 11η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, στη φάση του Περέα με τον Μήτογλου στο ματς ΠΑΣ-ΑΕΚ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τονίζει ότι ο αμυντικός των φιλοξενούμενων κλωτσάει το πόδι του επιθετικού χωρίς να αγγίζει την μπάλα.

Στο ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό τονίζει ότι ο αμυντικός των Νικαιωτών πατάει το πόδι του αντίπαλου επιθετικού, επίσης χωρίς να βρίσκει την μπάλα, ενώ στο πέναλτι που κερδίζει ο Ρέαμπτσιουκ στο ματς με τον Βόλο, τονίζεται ότι ο αμυντικός των φιλοξενούμενων σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω, εμποδίζοντάς τον να φτάσει στην μπάλα.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί