Κλάτενμπεργκ: «Σωστά τα πέναλτι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Κανένα σοβαρό διαιτητικό λάθος δεν εντόπισε ούτε σε αυτή την αγωνιστική ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμπεριέλαβε φάσεις μόνο από τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Ατρόμητος, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-ΟΦΗ.Συμφώνησε λοιπόν με τις αποφάσεις να δοθούν τα πέναλτι στους δυο «δικεφάλους» (χωρίς να κάνει αναφορά σε άλλες φάσεις που διαμαρτυρήθηκε η «Ένωση»).Παράλληλα δεν […]

Κανένα σοβαρό διαιτητικό λάθος δεν εντόπισε ούτε σε αυτή την αγωνιστική ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμπεριέλαβε φάσεις μόνο από τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Ατρόμητος, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-ΟΦΗ.
Συμφώνησε λοιπόν με τις αποφάσεις να δοθούν τα πέναλτι στους δυο «δικεφάλους» (χωρίς να κάνει αναφορά σε άλλες φάσεις που διαμαρτυρήθηκε η «Ένωση»).
Παράλληλα δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από πλευράς του για τα φάση του Σάλιακα στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (όπου έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα), ούτε γι’ αυτή του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Λαμία.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί