Κερδίζει έδαφος η Ριζούπολη για την νέα σεζόν στην ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας είναι υπαρκτό για τις ομάδες από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα για περιορισμούς στην παρουσία οπαδών στα γήπεδα λόγω κορωνοϊού. Ανάμεσα στις ομάδες που σκέφτονται μια τέτοια αλλαγή είναι και η ΑΕΚ. Στην Ένωση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τις σκέψεις για να αλλάξουν έδρα τη νέα […]

Το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας είναι υπαρκτό για τις ομάδες από την στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα για περιορισμούς στην παρουσία οπαδών στα γήπεδα λόγω κορωνοϊού. Ανάμεσα στις ομάδες που σκέφτονται μια τέτοια αλλαγή είναι και η ΑΕΚ.

Στην Ένωση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τις σκέψεις για να αλλάξουν έδρα τη νέα σεζόν με την επιλογή της Ριζούπολης να είναι η πρώτη επιλογή που έχει πέσει στο τραπέζι. Ωστόσο στο τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας “δουλέψει” περισσότερο το ενδεχόμενο αυτό οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν διαπιστώσει το πόσο συμφέρουσα επιλογή είναι, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται στον κόσμο και τις αθλητικές διοργανώσεις με τον κορωνοϊό.

Στην ομάδα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα που έχουν σχέση με το γήπεδο, όπως ενοικίαση και συντήρηση του κάτι εξαιρετικά σημαντικό από την στιγμή που τα έσοδα από τα διαρκείας είτε δεν θα υπάρχουν, είτε θα είναι εξαιρετικά μειωμένα λόγω περιορισμών.

Ένας από τους υπέρμαχους της επιστροφής της Ριζούπολης σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς επιθυμεί την παρουσία της ομάδας σε μια περιοχή κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία χρονιά πριν την είσοδο στο νέο γήπεδο, την Αγια – Σοφιά.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί