ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ και οι φίλαθλοι στα γήπεδα! Διεκόπη ξανά παιχνίδι στη Premier League – Τι συμβαίνει;;; – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά!

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ και εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό του Carabao Cup, ωστόσο αυτό δεν μονοπόλωσε το ρεπορτάζ γύρω από το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, 5 λεπτά πριν τη λήξη, το ντέρμπι διεκόπη, καθώς ένας φίλαθλος της Τότεναμ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Ο Κέπα αντιλήφθηκε το περιστατικό, ειδοποίησε τον Αντρέ Μάρινερ κι αυτός σταμάτησε αμέσως το παιχνίδι, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να πάει στις εξέδρες.

Αξιοσημείωτο είναι πως γύρω από τον οπαδό συγκεντρώθηκαν άνθρωποι της ασφάλειας ώστε να μη φανεί στην κάμερα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον άτυχο φίλαθλο να υπέστη κάποιο επεισόδιο.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών το παιχνίδι της Γουότφορντ με την Άρσεναλ διεκόπη για λίγα λεπτά, μετά από ένα περιστατικό στην κερκίδα των γηπεδούχων, με έναν οπαδό να χρειάζεται άμεσα ιατρική περίθαλψη.

Ο φίλαθλος των “σφηκών” φέρεται να αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στα social media ωστόσο έγινε ένας μικρός χαμός, με αρκετούς χρήστες να συνδέουν το περιστατικό με την κατάρρευση αρκετών εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών τους τελευταίους μήνες μέσα στα γήπεδα:

Μαζί με το παιχνίδι της Τσέλσι και της Τότεναμ αυτή είναι η 5η φορά φέτος που ματς της Premier League διακόπτεται μετά από κατάρρευση οπαδού.

Η είδηση αυτή έρχεται μοιραία σε συνάρτηση με τα επεισόδια ποδοσφαιριστών, με πιο πρόσφατο την καρδιακή προσβολή του πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού Κουλιμπαλί, που σημείωσαν ραγδαία αύξηση το 2021.

Βλέπουμε το ίδιο να συνεχίζεται και τις πρώτες ημέρες του 2022.

Γιατί;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί