Ηρακλής: Τέλος ο Τέρνερ από τον Γηραιό, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους

Χωρίς τον Έλστον Τέρνερ θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ηρακλής που αποδέσμευσε τον Αμερικανό ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ο Τέρνερ ήθελε να βρεθεί κοντά στην σύζυγό και την οικογένειά του στην Αμερική και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα. Πλέον ο Ηρακλής θα […]

Χωρίς τον Έλστον Τέρνερ θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ηρακλής που αποδέσμευσε τον Αμερικανό ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ο Τέρνερ ήθελε να βρεθεί κοντά στην σύζυγό και την οικογένειά του στην Αμερική και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα. Πλέον ο Ηρακλής θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Τέρνερ ενώ εκκρεμεί και το θέμα του προπονητή, με τον Κουφό να αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Ο Elston Turner Jr. ζήτησε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να αποχωρήσει από την ομάδα μας και να επιστρέψει στις Η.Π.Α., προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του και τα νεογέννητα παιδιά του. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατανοεί τους λόγους αυτής της απόφασής του και επέτρεψε στον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ευχόμαστε στον Elston Turner Jr. και στην οικογένειά του τα καλύτερα”.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί