Η «πληρωμένη» απάντηση του ΠΑΟΚ στη Μίντιλαντ με επικό Tik Tok (VIDEO)

Με διάθεση για χιούμορ εμφανίστηκε η Μίντιλαντ, δημοσιεύοντας ένα video στα social media που έχει προκαλέσει συζητήσεις καθώς «σηκώνει» διάφορες ερμηνείες. Όπως είναι ήδη γνωστό, Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα νοκ άουτ του Conference League και τα παιχνίδια έχουν οριστεί για την Πέμπτη 17 και 24 Φεβρουαρίου στις 19:45 και 22:00 […]

Με διάθεση για χιούμορ εμφανίστηκε η Μίντιλαντ, δημοσιεύοντας ένα video στα social media που έχει προκαλέσει συζητήσεις καθώς «σηκώνει» διάφορες ερμηνείες.

Όπως είναι ήδη γνωστό, Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα νοκ άουτ του Conference League και τα παιχνίδια έχουν οριστεί για την Πέμπτη 17 και 24 Φεβρουαρίου στις 19:45 και 22:00 αντίστοιχα σε Δανία και Τούμπα…

@fcmidtjylland

PAOK right now. #fcmidtjylland

♬ original sound – FC Midtjylland


Μέσω social media και συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι της στο TikTok, η Μίντιλαντ σχολίασε την ευρωπαϊκή κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, βάζοντας ένα σκυλί που τρέμει με το σήμα του Δικέφαλου, συνοδεύοντας το video με σχόλιο: «Ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή».

Η πληρωμένη απάντηση του ΠΑΟΚ

Άμεσα ο ΠΑΟΚ μέσω Tik Tok απάντησε στους Δανούς, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με σκύλο με το σήμα του Δικεφάλου να κυνηγά μία… γάτα, με το σήμα της Μίντιλαντ. «Θα παίξουμε ποδόσφαιρο ή θα “σκοτώσουνε” τον χρόνο μας με χαμηλής ποιότητας Tik Tok Memes;» συνόδευσε στην περιγραφή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βίντεό της.

Δείτε το βίντεο:

@paokfootball

Are we going to play #football or kill some time with low quality #TikTok memes? #midtjylland #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – PAOK FC

thesstoday

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί