Η νέα πολιτική του ΠΑΟΚ για τα συμβόλαια

Τον εξορθολογισμό του μπάτζετ του ΠΑΟΚ από την επόμενη σεζόν έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης, μέσα από τις τηλεδιασκέψεις που έχει με στενούς συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, αυτό θα συμβεί άμεσα με τα χρήματα που δίνονται στους παίκτες που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι ή εκείνους […]

Τον εξορθολογισμό του μπάτζετ του ΠΑΟΚ από την επόμενη σεζόν έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης, μέσα από τις τηλεδιασκέψεις που έχει με στενούς συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, αυτό θα συμβεί άμεσα με τα χρήματα που δίνονται στους παίκτες που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι ή εκείνους που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να αλλάξουν τακτική όσον αφορά τα ποσά που θα προβλέπονται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, θα μπουν νέοι όροι σε εκείνα των παικτών που θα μείνουν ελεύθεροι, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος και ο Μαουρίσιο.

Ο νέος σχεδιασμός θα προβλέπει ευέλικτα συμβόλαια, τα οποία θα έχουν κλιμακωτές αποδοχές ανάλογα με τις επιτυχίες της ομάδας και έτσι θα επιβραβεύονται οι παίκτες για τις διακρίσεις τους εντός γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, θα μπει ως «ταβάνι» το 1 εκατ. ευρώ για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πρόκειται να περάσουν τις πύλες της Τούμπας ή άλλων που βρίσκονται ήδη στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί