Η επένδυση 160 εκατ. Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και ποιον «έκλεισε» για τον Γενάρη

Τίναξε την μπάνκα και τώρα ετοιμάζεται για νέες επενδύσεις.

Πόσα χρήματα έχουν μπει στον Δικέφαλο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, οι αλλαγές στον σύλλογο που ξεκινούν από τον Γενάρη, η επιστροφή του Γιώργου και το πολύ σοβαρό ζήτημα με τον έμπειρο αμυντικό.


ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Στα 5 εκατ. ευρώ θα φτάσει η νέα αύξηση στο ΜΚ τής ΠΑΕ που αποφασίστηκε το πρωί της Δευτέρας, με το συνολικό ποσό που έχει βάλει έξτρα ο Σαββίδης στα ταμεία για να λειτουργήσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, να φτάνει στα 160 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, δεδομένου ότι ο Ιβάν βρίσκεται περίπου 10 χρόνια στην ομάδα και, παρά τα έσοδα που έχουν υπάρξει από πωλήσεις, τηλεοπτικά, τίτλους κ.λπ., χρειάστηκε να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Στο θέμα τού τεχνικού διευθυντή υπάρχει η εντύπωση ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με άνθρωπο από την Πορτογαλία, καθώς το κυριότερο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του συλλόγου είναι να έρθει κάποιος που θα μπορεί να πουλάει κιόλας, και όχι μόνο να φέρνει ποδοσφαιριστές.

Γιατί η ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη αναμένεται να λειτουργήσει ως επιταχυντής εξελίξεων στο θέμα της ενίσχυσης. Το ζήτημα, όμως, είναι τι γίνεται με τους παίκτες που θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, με εκείνους που θα λυθούν τα συμβόλαιά τους, αλλά και πώς θα χαραχθεί μια σταθερή πολιτική στις πωλήσεις.

(sportdog)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί