Η Αστυνομία πήρε πίσω το αίτημα, κανονικά τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ!

Η Αστυνομία πείστηκε ότι δεν πρέπει να συμβεί αναστάτωση στα προγραμματισμένα ματς της Super League και αναμένεται να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής που είχε στείλει σε υφυπουργείο αθλητισμού και Λίγκα για τα ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΟΦΗ. Ως εκ τούτου θα γίνει κανονικά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και το ματς Νεάπολη την προσεχή Κυριακή (5/12), τα […]

Η Αστυνομία πείστηκε ότι δεν πρέπει να συμβεί αναστάτωση στα προγραμματισμένα ματς της Super League και αναμένεται να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής που είχε στείλει σε υφυπουργείο αθλητισμού και Λίγκα για τα ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΟΦΗ.

Ως εκ τούτου θα γίνει κανονικά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και το ματς Νεάπολη την προσεχή Κυριακή (5/12), τα οποία ήταν στον… αέρα εξαιτίας των μέτρων για την επέτειο 13 ετών από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Το υφυπουργείο δεν βιάστηκε να ανακοινώσει κάποια απόφαση από χθες, αλλά έκανε αλλεπάλληλες επαφές με όλες τις πλευρές, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Ως εκ τούτου, δεν αλλάζει ο προγραμματισμός, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και η διοργανώτρια αρχή, η οποία ήταν κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενη αναβολής και το είχε καταθέσει εγγράφως.

lawandorder

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί