Ο Ολλανδός αθλητής αποδοκιμάστηκε από το πλήθος ενώ έχασε τον πρώτο αγώνα του. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν στο κατάμεστο στάδιο όταν ο 29χρονος πήγε στο γήπεδο στο πάρκο Champs de Mars κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, αγωνιζόμενος εναντίον των Ιταλών Alex Ranghieri και Adrian Carambula με παρτενέρ τον 23χρονο Matthew Immers.
Ο Στέφεν βαν ντε Φέλντε, ο οποίος και πάλι αποδοκιμάστηκε καθώς παρουσιάστηκε στο κοινό για το ολυμπιακό του ντεμπούτο, και ο συναθλητής του έχασαν 2-1 από τους Ιταλούς αντιπάλους τους.
Ο αθλητής φάνηκε να αγνοεί την αρνητική υποδοχή του κοινού.
Ο 29χρονος καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης το 2016, αφού δήλωσε ένοχος για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τη Βρετανία τον Αύγουστο του 2014, όταν εκείνος ήταν 19 ετών.
Το 2016 δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες βιασμού παιδιού. «Έκανα αυτή την επιλογή στη ζωή μου όταν δεν ήμουν έτοιμος. Ήμουν κατά κάποιον τρόπο χαμένος και τώρα έχω πολύ περισσότερη εμπειρία ζωής», δήλωσε ο Στέφεν βαν ντε Φέλντε έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή του.
Από το 2022 ο 29χρονος είναι παντρεμένος με μία Γερμανίδα παίκτρια του μπιτς βόλεϊ που έχει εκπαιδευτεί ως αστυνομικός και έχουν αποκτήσει έναν γιο 2 ετών.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κέρκυρα: Πυρκαγιά κατέστρεψε μεγάλη επιχείρηση κατεψυγμένων
- Συνάντηση Ζελένσκι με εκπροσώπους της εταιρείας που κατασκευάζει Tomahawk, vid
- Τα πρόχειρα… αντί-drone τούνελ σε ουκρανικούς δρόμους, vid
- «Ιθάκη»: Τον Νοέμβριο το βιβλίο του Αλ. Τσίπρα – Περιγράφει τα κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα για τα έτη 2015-2019
- Πιο επίσημα δεν γίνεται! Στην Γερμανία προετοιμάζονται και για πιθανό πόλεμο
- Έις Φρίλι: Πέθανε ο κιθαρίστας των Kiss, ο θρυλικός “Spaceman”, σε ηλικία 74 ετών
- Μόσχα: Οι πύραυλοι Tomahawk στην Ουκρανία θα έθεταν σε κίνδυνο την παγκόσμια ασφάλεια
- Θεσσαλονίκη: Κέντρο εμπειρίας του κρασιού για ένα τριήμερο η Κεντρική Μακεδονία
- Βρετανία: Υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Το Πεκίνο καταδικάζει τις “αβάσιμες κατηγορίες”
- Ιταλία: Εκρήξεις απειλούν τη ζωή δημοσιογράφου που ασχολείται με τη διαφθορά