Γιασικεβίτσιους: «Δεν θα χαρίσει κάτι ο Ολυμπιακός»

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό (13/10, 22:00) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πειραιά. «Έχουν επιστρέψει για τα καλά. Κράτησαν σημαντικούς παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και έχουν κάνει καλές προσθήκες. Είναι ένα ματς που θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να νικήσουμε, […]

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό (13/10, 22:00) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πειραιά.


«Έχουν επιστρέψει για τα καλά. Κράτησαν σημαντικούς παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και έχουν κάνει καλές προσθήκες. Είναι ένα ματς που θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να νικήσουμε, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χαρίσει κάτι. Επιτρέπουν στους αντιπάλους περίπου 60 πόντους. Έχουν αρκετούς παίκτες που παίζουν καλή περιφερειακή άμυνα, ενώ στη ρακέτα ο Χασάν Μάρτιν κάτι τα δικά του. Είναι πολύ έμπειρη ομάδα και πολύ σκληρή. Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε», δήλωσε αρχικά ο Σάρας, για να συμπληρώσει:


«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θα πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία και στο πνευματικό κομμάτι. Με την ίδια φιλοσοφία και συνθήκες παίξαμε στο Μόναχο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου περιμένουμε χαμηλό σκορ και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί