Γιαννακόπουλος: Ματώστε τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και ζήτησε από τους παίκτες του τις νίκες με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε.

Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις φαίνεται πως θορύβησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μετά την ήττα από τη Ρεάλ στην Μαδρίτη για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να μιλήσει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού ήταν ήρεμος και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ζητώντας τους να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στους αγώνες που έρχονται.

Ο Γιάννης Αθηναίου αποχωρεί από το ΟΑΚΑ μετά από τραυματισμό
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : TWITTER.COM/HELLENIC BASKETBALL
Παναθηναϊκός: Πρόσθεσε τον Αθηναίου στο ρόστερ της Ευρωλίγκα
Συγκεκριμένα τους είπε να «ματώνουν την φανέλα» και ζήτησε τρεις νίκες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και Φενέρμπαχτσε στη Τουρκία.

«Αυτό που θέλω από εσάς είναι να δίνετε το 100%. Η μπάλα είναι στρογγυλή, μπορεί να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες ζωής ή θανάτου με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Περιμένω να τους κερδίσετε και τους τρεις, αλλά αυτό που απαιτώ είναι να ματώσετε τη φανέλα», είπε ο Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανέβει αγωνιστικά με τον Ρικ Πιτίνο να θέλει τέσσερις νίκες στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στην Euroleague.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί