Γάλλος μπασκετμπολίστας για Euroleague: Το καλύτερο θα ήταν να διακοπεί οριστικά η σεζόν

Ο Γάλλος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Νάντο Ντε Κολό πήρε θέση για την απόφαση της Euroleague και τόνισε πως καλύτερο είναι να διακοπεί οριστικά η σεζόν.

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε πως η καταληκτική ημερομηνία για το αν συνεχιστεί ή όχι η σεζόν είναι η 24η Μαΐου και αν όλα πάνε καλά τότε οι αγώνες θα γίνουν από 4 ως 26 Ιουλίου.


Θέση για την ανακοίνωση της διοργάνωσης πήρε ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος μίλησε στο “Radio Marca” και πιστεύει πως η καλύτερη λύση είναι να μην συνεχιστεί η Ευρωλίγκα και να μπει ένα τέλος.

«Είμαστε εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς αγώνες και προπονήσεις. Προσωπικά, το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε φέτος. Για μένα, το καλύτερο θα ήταν να διακοπεί οριστικά η σεζόν και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη. Το βασικότερο όλων είναι η υγεία μας», είπε.

Ο Γάλλος γκαρντ ρωτήθηκε και για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τονίζοντας πως ο Σέρβος προπονητής έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Κάποιες φορές τρελαίνεται και φωνάζει πολύ, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι για το καλό της ομάδας.

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί