Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν σκέφτεται μια πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη, με αφορμή την τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια του Final-4 του Βελιγραδίου, τόνισε: «Δεν κοιτάζω τόσο μακριά. Πάντα έλεγα πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη. Ελπίζω να έρθω να δω τον Μους (Φαλ) να παίζει και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι νωρίς όμως να πω κάτι για την επιστροφή μου στην Ευρώπη. Αν επέστρεφα θα ήθελα να είναι για μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Είμαι ακόμα 29 οπότε έχω δρόμο μπροστά μου στο ΝΒΑ. Θα δούμε στο μέλλον».
Υπενθυμίζεται ότι ο άσος των Νικς είχε αναφέρει τον περασμένο Μάιο: «Αν μια μέρα γυρνούσα στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω εκεί που θέλω, θα το έκανα για τον Ολυμπιακό. Παραμένει ένα σπουδαίο κλαμπ».
sportfm, photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2022
- Η Κίνα «πήρε φόρα»: Ποιο βιομηχανικό υλικό μπορεί πλέον να παράγει μαζικά
- Σεισμός 5,5 βαθμών στην κεντρική Τουρκία (Vid)
- Ένοπλη οργάνωση προσκείμενη στο Ιράν ανακοινώνει ότι βάζει στο στόχαστρο «συμφέροντα της Γαλλίας στο Ιράκ και στην περιοχή»
- «Φοβική ηγεσία»: Με αιχμές κατά Ανδρουλάκη το πρώτο μήνυμα Κωνσταντόπουλου μετά τη διαγραφή του
- Εκθαμβωτική η Μελάνια δίπλα στον Τραμπ: “Έγινε σταρ του κινηματογράφου”, vid
- Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι έπληξε πάνω από 200 στόχους στο Ιράν σε μια μέρα
- Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο στο Λασίθι – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο τραυματίας
- Ο Τραμπ θεωρεί ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εξελίσσεται «πολύ γρήγορα»
- Για πόσο θα επιτρέψουν οι ΗΠΑ την πώληση ρωσικού πετρελαίου από δεξαμενόπλοια – Παρέμβαση Ντμίτριεφ









