Euroleague: Γιατί κινδυνεύει ακόμη και με μηδενισμό ο Ολυμπιακός;

Ο Μπράντον Πολ ανέβασε υψηλό πυρετό και νοσηλεύεται με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να είναι με 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες για το προσεχές ματς της Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πέμπτη τη Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Μπράντον Πολ να έχει εισηχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού λόγω υψηλού πυρετού και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχε αυτή τη στιγμή εννιά ετοιμοπόλεμους παίκτες λόγω των πολλών τραυματισμών και αν ο Μπράντον Πολ δεν μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς για την 25η αγωνιστική της Euroleague τότε ο Ολυμπιακοός είναι στο όριο για μηδενισμό αφού έχει τιμωρηθεί με το ban των μεταγραφών.

Δηλαδή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις νέες του μεταγραφές, ΜακΚίσικ και Μπάικς και να πατήσει με εννιά παίκτες στο παρκέ του ΣΕΦ απέναντι στους Γάλλους.

Ο κανονισμός της Ευρωλίγκα

Ο κανονισμός της Ευρωλίγκα αναφέρει πως μια αναμέτρηση μπορεί να διεξαχθεί μόνο αν μια ομάδα έχει δηλώσει 10 παίκτες στο Φύλλο Αγώνα και ο προπονητής του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμους τους: Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρη, Ρούμπιτ, Ελις και Νικολαϊδη.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί