Εθνική Ελπίδων: Άλλα έξι μέλη της αποστολής θετικά στον κορονοϊό

Ο κορονοϊός χτύπησε σε μεγάλο βαθμό την Εθνική Ελπίδων, η οποία τελικά δεν αγωνίστηκε με την Κύπρο, λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου επέστρεψαν με δύο διαφορετικές πτήσεις, καθώς όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό επέστρεψαν με πτήση τσάρτερ, ενώ οι υγιείς επέστρεψαν με κανονική πτήση. Βέβαια από τα επαναληπτικά τεστ προέκυψαν […]

Ο κορονοϊός χτύπησε σε μεγάλο βαθμό την Εθνική Ελπίδων, η οποία τελικά δεν αγωνίστηκε με την Κύπρο, λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου επέστρεψαν με δύο διαφορετικές πτήσεις, καθώς όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό επέστρεψαν με πτήση τσάρτερ, ενώ οι υγιείς επέστρεψαν με κανονική πτήση. Βέβαια από τα επαναληπτικά τεστ προέκυψαν άλλα έξι κρούσματα κορονοϊού. Τα τέσσερα ανήκουν σε ποδοσφαιριστές, ενώ δύο είναι μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Αύριο (15/10) τα υπόλοιπα μέλη θα υποβληθούν σε νέα τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί και επέστρεψαν στις ομάδες του, έχουν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ενημέρωσή της ανέφερε ότι οι Τσιγγάρας και Τσαούσης βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί