«Έστειλε σκάουτερ για τον Αγκιμπού η Λίβερπουλ, στο κόλπο και η Μίλαν»

Για μία ακόμη φορά, το όνομα του Αγκιμπού Καμαρά φιγουράρει σε ξένα ΜΜΕ. Αυτή τη φορά, η Daily Mail αναφέρει πως η Λίβερπουλ έστειλε πρόσφατα σκάουτερ να παρακολουθήσει από κοντά τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, με τους «κόκκινους» ωστόσο να έχουν ανταγωνισμό και από τη Μίλαν. Οι Άγγλοι επικαλούνται το ιταλικό Calciomercato αναφορικά με το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», ενώ τοποθετούν και τις Λέστερ, […]

Για μία ακόμη φορά, το όνομα του Αγκιμπού Καμαρά φιγουράρει σε ξένα ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, η Daily Mail αναφέρει πως η Λίβερπουλ έστειλε πρόσφατα σκάουτερ να παρακολουθήσει από κοντά τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, με τους «κόκκινους» ωστόσο να έχουν ανταγωνισμό και από τη Μίλαν.

Οι Άγγλοι επικαλούνται το ιταλικό Calciomercato αναφορικά με το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», ενώ τοποθετούν και τις Λέστερ, Νιουκάστλ στις ομάδες που έχουν στα υπόψιν τον μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να παίξει στο προσεχές Copa Africa με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν περαιτέρω ευκαιρίες να δουν τον νεαρό επί τω έργω.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί