Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Α10 λόγω ενός ατυχήματος θα στερούσε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την παρουσία του ως guest star στο φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, αλλά ο Σουηδός επιθετικός βρήκε τη λύση. Ο ίδιος έκανε οτοστόπ σε μια μηχανή και αποφεύγοντας τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα έφτασε στην ώρα του για τη λαμπρή εκδήλωση.
«Ανησυχούσαμε και ανακαλύψαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο, που τον εμπόδισε», εξήγησε ο οικοδεσπότης του φεστιβάλ, Αμαντέους, όταν καλωσόρισε τον Ιμπραΐμοβιτς στη σκηνή: «Μετά από 3 ώρες είπα στον οδηγό: άσε με να φύγω. Βρήκα έναν μοτοσυκλετιστή και του ζήτησα να με συνοδεύσει στο Σανρέμο, ευτυχώς ήταν οπαδός της Μίλαν», είπε ο Σουηδός, κάτι που επιβεβαιώθηκε από ένα βίντεο που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη. «Έκανα 60 χιλιόμετρα μαζί του σε μια μοτοσικλέτα».
Ο «Ίμπρα» μοιράστηκε τη σκηνή με τον καλό του φίλο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, προπονητή της Μπολόνια. Μαζί τραγούδησαν το «Io, Vagabondo» (περιπλανιέμαι), ενώ ο Μαυροβούνιος είπε: «Με ζηλεύει για κάτι που δεν έχει ακόμη, το Champions Cup. Εκείνος το έπαιξε, εγώ το κέρδισα». Ο Ιμπραϊμοβιτς απάντησε: «Υπάρχει ακόμα χρόνος».
Σχολιάζοντας τη μάχη του με τη λευχαιμία, ο Μιχαϊλοβιτς είπε: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μένα και από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε τη ζωή μου», ενώ ο φίλος του πρόσθεσε: «Όταν άκουσα τα νέα, δεν είχα τη δύναμη να τον καλέσω. Τότε όταν το έκανα, σε αυτό το τηλεφώνημα δεν μπορούσα να μιλήσω, ήταν ο αυτός που μου έδωσε δύναμη. Μου έδωσε ελπίδα. Ήθελα να τον βοηθήσω με κάθε τρόπο».
A bit awkward seeing Zlatan Ibrahimovic and Sinisa Mihajlovic trying to sing.
— Raffaele (@ItalianoCalcio) March 4, 2021
But Mihajlovic did get into it a bit. #Sanremo2021
pic.twitter.com/LS4RaVhs2P
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υποβολή αιτήσεων για μετεγγραφές φοιτητών: Δείτε μέχρι πότε είναι η προθεσμία
- Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας – Τι δείχνει νέα μελέτη
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν ανέκαθεν ήθελε ειρηνική λύση στην Ουκρανία αλλά η Δύση έλεγε “όχι”
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός»
- Οι 16 ανακαινισμένες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων
- Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο είδος σαύρας στη Μήλο – “Μοναδική η ελληνική βιοποικιλότητα”
- Τραγωδία με 20χρονο ναυτικό: Σκοτώθηκε από συρόμενη πόρτα σε γκαράζ πλοίου
- «Πετσόκοψε» άγρια τον Τραμπ ο Μεντβέντεφ για όσα είπε σε σχέση με την Ρωσία
- ΠΟΥ κατά Τραμπ: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του αυτισμού και της χρήσης παρακεταμόλης στην εγκυμοσύνη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε φρεάτιο
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
