Χαμός έχει προκαλέσει η κίνηση του Ουκρανού διεθνή μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, να χαιρετίσει έναν Ρώσο αντίπαλό του στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο ντόρος ήταν τόσο μεγάλος που ο ίδιος κλήθηκε δημόσια να απολογηθεί:
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Ουκρανούς για την αντίδρασή μου στην κίνηση του ποδοσφαιριστή της Μονακό. Αντιλαμβάνομαι πως θα έπρεπε να τον είχα αποφύγει, αλλά έτυχε να έρθει προς το μέρος μου και είπε “γεια”. Μετά το τέλος του αγώνα, όπως συνηθίζεται, όλοι ποδοσφαιριστές δίνουν τα χέρια μεταξύ τους και έτσι έκανα και εγώ, εντελώς μηχανικά.
Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό για όλους εσάς αυτή την στιγμή, αλλά όλες αυτές οι προσβολές για μια στιγμή αδυναμίας, ενώ περνάμε όσα περνάμε ως Ουκρανοί και ως χώρα από την αρχή του πολέμου… Με κάνει να αμφιβάλλω για το πόσο ειλικρινείς είστε όταν μου στέλνετε λόγια υποστήριξης.
Αν ήταν ένα ατομικό άθλημα δεν θα έπαιζαν καν εναντίον ενός Ρώσου αντιπάλου, καθώς υποστηρίζω πλήρως τον αποκλεισμό των Ρώσων αθλητών από τις διεθνείς διοργανώσεις».

( pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Και ξαφνικά ένα εστιατόριο “πλημμύρισε” από ψάρια στην Κίνα! Δείτε τι συνέβη, vid
- Αυτά είπε ο Κ. Μητσοτάκης για εκλογές και αλλαγή εκλογικού νόμου
- Η “Ανάσταση του Χριστού” θα είναι η πιο ακριβή ταινία του Μελ Γκίμπσον
- Ξανάνοιξε το Μουσείο του Λούβρου μετά την κλοπή
- Θ. Κοντογεώργης από Κομοτηνή: «Όταν επενδύεις στη Θράκη, δυναμώνεις την Ελλάδα»
- Νέες φυτεύσεις στο πάρκο της Ρεματιάς από τον Δήμο Βριλησσίων
- Πέρασε το τρένο από πάνω του κι όμως… επέζησε! Viral το ΒΙΝΤΕΟ
- «Όλα για το Instagram;»: Ζευγάρι Λιθουανών έκανε κάτι που εξόργισε το ίντερνετ, vid
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 52χρονος ζητούσε από 9χρονο να του στείλει απρεπείς φωτογραφίες
- 26η και 28η Οκτωβρίου: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στη Θεσσαλονίκη