Επιστρέφει ο Ρίκι Ρούμπιο: Πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα

Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στη δράση φαίνεται ότι πλησιάζει.

Ο Ισπανός γκαρντ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για το υπόλοιπο της σεζόν και θα δηλωθεί στην Euroleague πριν την εκπνοή της προθεσμίας στις 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Ρίκι Ρούμπιο πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι και θα έχει κανονικά το δικαίωμα να αγωνιστεί με τους Καταλανούς στην Euroleague, αφού η μεταγραφή θα γίνει πριν τις 7 Φεβρουαρίου.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι ο Ρούμπιο θα επιστρέψει άμεσα στη δράση, αφού θέλει ακόμα πολύ χρόνο προκειμένου να επανέλθει πνευματικά και σωματικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός γκαρντ το 2023, λίγο πριν την έναρξη του MundoBasket, αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας και ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το μπάσκετ για να αντιμετωπίσει κάποια θέματα ψυχικής υγείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το NBA και τους Καβαλιέρς.

Ο Ρίκι Ρούμπιο και ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, ήταν συμπαίκτες στον ισπανικό σύλλογο και κατέκτησαν μαζί την EuroLeague το 2010, πριν ο Ρούμπιο φύγει για το NBA.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί