Επίσημο: Τα ban της ΑΕΚ έστειλαν τον Φέργκιουσον στο Λαύριο

Την απόκτηση του Τέρανς Φέργκιουσον ανακοίνωσε το Λαύριο. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ (1,98μ.) είχε έρθει στην Αθήνα αρχικά για τον Ιωνικό Νίκαιας και εν συνεχεία με την ΑΕΚ, που λόγω των προβλημάτων τους δεν μπόρεσαν να τον υπογράψουν. Ο Φέργκιουσον είχε επιλεγεί το 2017 στο νούμερο 21 του ντραφτ από τους Θάντερ, όπου παρέμεινε μια […]

Την απόκτηση του Τέρανς Φέργκιουσον ανακοίνωσε το Λαύριο. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ (1,98μ.) είχε έρθει στην Αθήνα αρχικά για τον Ιωνικό Νίκαιας και εν συνεχεία με την ΑΕΚ, που λόγω των προβλημάτων τους δεν μπόρεσαν να τον υπογράψουν.

Ο Φέργκιουσον είχε επιλεγεί το 2017 στο νούμερο 21 του ντραφτ από τους Θάντερ, όπου παρέμεινε μια τετραετία έχοντας μάλιστα ρόλο βασικού (με αμυντικό ρόλο κυρίως) τη σεζόν 2018/19, όταν έπαιξε σε 79 ματς στην πρώτη πεντάδα έχοντας 6,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πέρσι το Δεκέμβριο δόθηκε, μαζί με Ντάνι Γκριν και Βενσάν Πουαριέ, δανεικός στους Σίξερς, όπου μέτρησε 13 εμφανίσεις με πολύ περιορισμένο ρόλο.

filathlos

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί