Επιμένει ο Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Πρέπει να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα»

Ο Ράφαελ Ναδάλ ρωτήθηκε για μία ακόμη φορά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και όσα διαδραματίζονται στην Αυστραλία, αλλά φρόντισε να κρατήσει για μία ακόμη φορά αποστάσεις από τον Σέρβο τενίστα.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ


«Είναι ξεκάθαρο πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία. Κανένας παίκτης, όμως, δεν είναι πιο σημαντικός από ένα event. Οι παίκτες φεύγουν, έρχονται άλλοι. Κανείς, ούτε καν ο Ρότζερ, ο Νόβακ, ο Μπιορν Μποργκ που ήταν εκπληκτικός στις μέρες του, δεν κρατάει το τένις. Το Australian Open είναι πιο σημαντικό από έναν παίκτη. Αν παίξει, εντάξει. Αν όχι, το Australian Open θα είναι εκπληκτικό με ή χωρίς εκείνον. Αυτή είναι η άποψή μου».

Για το πως θα επηρεάσει η υπόθεση την εικόνα του Τζόκοβιτς: «Δεν ξέρω. Είναι δικό του θέμα, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Του εύχομαι τα καλύτερα, είχα καλή σχέση μαζί του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μας. Κάναμε σημαντικά πράγματα για τα ιδρύματά μας, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ήμασταν μαζί όταν κάτι αρνητικό συνέβη στην Αυστραλία ή κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχουν πολλά ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσει. Νομίζω ότι θα είναι καλό να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σύντομα. Για την εικόνα του; Όλοι επιλέγουν τον δρόμο τους. Τον σέβομαι ως άτομο και ως αθλητή, χωρίς αμφιβολία. Του εύχομαι τα καλύτερα, τον σέβομαι, ακόμα και αν δεν συμφωνώ με πολλά που έχει κάνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί