Επεισόδια με οπαδούς του Ηρακλή που ήθελαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 5 έξω από το Ιβανώφειο, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη,

κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μπάσκετ του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πάτρας για τη Basket League.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 οπαδοί του Ηρακλή, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Ηρακλής – Νίκη Βόλου στο γειτονικό Καυτανζόγλειο, προσπάθησαν να εισέλθουν χωρίς τα απαραίτητηα πιστοποιητικά (εμβολιασμού, νόσησης) στον αγώνα μπάσκετ στο Ιβανώφειο. Ωστόσο, σύμφωνα με οπαδούς του Ηρακλή, τα επεισόδια έγιναν πριν τη διαδικασία ελέγχου πιστοποιητικών και έχουν σχέση με εσωτερικά ζητήματα της ομάδας.

Η είσοδός τους απετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα η ομάδα ατόμων να επιτεθεί με πέτρες κατά των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου-λάμψης και περιορισμένη χρήση δακρυγόνου αναγκάζοντας τα άτομα να υποχωρήσουν από το σημείο. Μερίδα εξ αυτών παραμένει σε χώρο πίσω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ανήλικο άτομο έχει προσαχθεί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την περιοχή είναι ισχυρές.

Η 3ης Σεπτεμβρίου πάνω από την Αγίου Δημητρίου παραμείνει κλειστή.

Προσωρινή διακοπή στο παιγνιδι

Η ένταση προκάλεση προσωρινή διακοπή στο ματς του Ηρακλή με τον Απόλλωνα, για την 6η αγωνιστική της Basket League, έπειτα από μόλις ένα δεκάλεπτο μπάσκετ, το οποίο βρήκε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με 20-26.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση και εντός γηπέδου, μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων που κατευθύνθηκαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας, όπου καθόταν ο επικεφαλής της ΚΑΕ, Θεόδωρος Δρακόπουλος.

Η οσμή από τα δακρυγόνα που έπεσαν έξω από το γήπεδο έγινε αισθητή κι εντός, με τους διαιτητές της συνάντησης να οδηγούν προσωρινά τις ομάδες στον χώρο των αποδυτηρίων.

(Voria)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί