Επανέναρξη στο πρωτάθλημα με όλα τα παιχνίδια στο Αλγκάρβε σκέφτονται στην Πορτογαλία

Μια από τις υποθέσεις που εξετάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, όταν αυτό καταστεί δυνατό, αποκαλύπτει η A Bola, που αναφέρει ότι το σενάριο είναι όλες οι ομάδες να συγκεντρωθούν στην περιοχή Αλγάρβε, στα νότια της χώρας, και να παίξουν εκεί ένα μεγάλος μέρος των παιχνιδιών, όλα κεκλεισμένων των θυρών. Όπως αναφέρει το […]

Μια από τις υποθέσεις που εξετάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, όταν αυτό καταστεί δυνατό, αποκαλύπτει η A Bola, που αναφέρει ότι το σενάριο είναι όλες οι ομάδες να συγκεντρωθούν στην περιοχή Αλγάρβε, στα νότια της χώρας, και να παίξουν εκεί ένα μεγάλος μέρος των παιχνιδιών, όλα κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πλάνο είναι να απομονωθούν όλοι στα ξενοδοχεία της περιοχής και να επωφεληθούν από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Η Λίγκα παρουσίασε αυτό το υποθετικό σχέδιο για την ολοκλήρωσή της, που εξαρτάται, βέβαια, από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στόχος είναι οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις αρχές Μαΐου, με ένα είδος μίνι προετοιμασίας, για να επιστρέψουν στη δράση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα και να τελειώσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 18 και 19 Ιουλίου, με δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στις 10 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Ο τελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο, κατά πάσα πιθανότητα θα προγραμματιστεί για τις 25 ή 26 Ιουλίου.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί