«Επαφές Τράμπζονσπορ για Μασούρα – Ζητάει 10 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Ρίχνει… βόμβα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο ρεπόρτερ από τη γείτονα χώρα που θεωρείται αξιόπιστος, αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Γιώργο Μασούρα. Μάλιστα, ο τουρκικός σύλλογος σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ζητάει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και αναφέρει πως […]

Ρίχνει… βόμβα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο ρεπόρτερ από τη γείτονα χώρα που θεωρείται αξιόπιστος, αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Γιώργο Μασούρα.

Μάλιστα, ο τουρκικός σύλλογος σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ζητάει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και αναφέρει πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές οι οποίες συνεχίζονται.

O 27χρονος εξτρέμ αγωνίζεται σχεδόν μια τριετία στους «ερυθρόλευκους», όταν τον απέκτησαν από τον Πανιώνιο, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στον Ηλυσιακό και στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Φέτος, ο Μασούρας έχει 14 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Europa League, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ και 4 ασίστ και έχει προσεγγίσει το βλέμμα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί