Έλυσε το συμβόλαιο του Νούρι ο Άγιαξ!

Την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Αμπντελάκ Νούρι, μόλις λίγες μέρες αφότου ο παίκτης έχει ξυπνήσει από το κώμα. Η απόφαση της ολλανδικής ομάδας, είναι άκρως αμφιλεγόμενη και το λιγότερο άκομψη, αφού πήρε αυτή την πρωτοβουλία λίγες μέρες πριν την ημερομηνία της αυτόματης ανανέωσης του για ακόμα έναν χρόνο. Ο Νούρι, είχε τραυματιστεί το […]

Την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Αμπντελάκ Νούρι, μόλις λίγες μέρες αφότου ο παίκτης έχει ξυπνήσει από το κώμα. Η απόφαση της ολλανδικής ομάδας, είναι άκρως αμφιλεγόμενη και το λιγότερο άκομψη, αφού πήρε αυτή την πρωτοβουλία λίγες μέρες πριν την ημερομηνία της αυτόματης ανανέωσης του για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Νούρι, είχε τραυματιστεί το καλοκαίρι του 2017 σε φιλικό με την Βέρντερ Βρέμης, με την οικογένεια του άτυχου παίκτη που επικοινωνεί ελάχιστα με το περιβάλλον, να κατηγορεί την ομάδα για σοβαρές παραλείψεις στο ιατρικό πρωτόκολλο όταν έγινε το συμβάν.

Παράλληλα, ανάμεσα στην οικογένεια του παίκτη και την ομάδα υπάρχει διαφωνία για το ύψος της αποζημίωσης, με την ομάδα να προσφέρει στον Νούρι το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ και την οικογένεια να αξιώνει περισσότερα.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί