Έκτακτη αλλαγή έδρας στο Λαμία-Παναθηναϊκός – Τι συνέβη;

Μετά την αλλαγή ώρας (αντί 19:30 θα ξεκινήσει στις 18:00) ο τελευταίος αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στην Λαμία και στον Παναθηναϊκό, άλλαξε και έδρα.

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας η αναμέτρηση θα τελεστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (18:00 COSMOTE Sport 1), εκεί όπου διεξήχθη σήμερα (20/11) ο εναρκτήριος αγώνας της 10ης ημέρας, ανάμεσα στον Βόλο και στον ΟΦΗ.

Πραγματογνώμονας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρέθηκε χθες (19/11) και σήμερα (20/11) στο ΔΑΚ Λαμίας κι έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι κατάλληλος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ.»

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί