Έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο EHF Challenge Cup ο ΠΑΟΚ!

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF Challenge Cup έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 28-25 ως τυπικά φιλοξενούμενος της ΤΕΝΑΧ Ντόμπελε για τον 3ο γύρο του θεσμού. Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου ξεκίνησαν κάπως νωθρά την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω με 7-4. Όσο παιρνούσε η ώρα ο «Δικέφαλος» ανέβαζε τη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο στο 16-15 […]

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF Challenge Cup έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 28-25 ως τυπικά φιλοξενούμενος της ΤΕΝΑΧ Ντόμπελε για τον 3ο γύρο του θεσμού.

Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου ξεκίνησαν κάπως νωθρά την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω με 7-4. Όσο παιρνούσε η ώρα ο «Δικέφαλος» ανέβαζε τη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο στο 16-15 υπέρ τους.

Στην επανάληψη, οι Λετονοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όμως η σκληρή άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τα διαδοχικά γκολ του ΠΑΟΚ ανέβασαν τη διαφορά στο 28-23, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται 28-23.

Την Κυριακή (28/11, 16:00) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στο «Σπίτι του Χάντμπολ», εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί