Έχει πολλή δουλειά μπροστά του ο Μπότο στον ΠΑΟΚ

Έτοιμος για νέες προκλήσεις, όπως έγραψε στο «αντίο» του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ και έχει μία σειρά από υποθέσεις που καλείται να τρέξει άμεσα, όπως η ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με την άφιξή […]

Έτοιμος για νέες προκλήσεις, όπως έγραψε στο «αντίο» του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ και έχει μία σειρά από υποθέσεις που καλείται να τρέξει άμεσα, όπως η ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Μπότο θα συναντηθεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τη διοίκηση και τους υπεύθυνους στο τμήμα σκάουτινγκ για να ενημερωθεί για τις άμεσες ανάγκες στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Προτού αναλάβει ο νέος αθλητικός διευθυντής, ο Ρουμάνος τεχνικός και οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ είχαν σχηματίσει λίστες με υποψήφιους στόχους, ώστε να είναι έτοιμοι τον Γενάρη για τα «χτυπήματά» τους.

Οι άμεσες προτεραιότητες, όπως είναι γνωστό, είναι ένα «δεκάρι», ένας εξτρέμ και ένας δεξιός μπακ-χαφ.

Επόμενη δουλειά για τον Πορτογάλο παράγοντα είναι να ασχοληθεί με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Σίντζι Καγκάβα, αυτόν της αποχώρησης από την ομάδα.

Μαζί με τον Μπότο στον ΠΑΟΚ θα έρθει και ο Αντρέ Φεντσένκοφ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην Σαχτάρ, και σίγουρα θα έχει και εκείνος λίστες με παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από τη στιγμή που κλείσουν τα παραπάνω… μέτωπα, ο Μπότο αναμένται να προχωρήσει σε αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ μαζί με τον στενό του συνεργάτη που φέρνει από την Ουκρανία.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί