Έχασε τα… άχαστα, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Βόλος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθσεσαλικό στάδιο σήμερα. Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο στην συντριπτική διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ του Βέλεθ στο 27’, αλλά και δοκάρι σε προσπάθεια του Μαουρίσιο […]

Βόλος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθσεσαλικό στάδιο σήμερα.

Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο στην συντριπτική διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ του Βέλεθ στο 27’, αλλά και δοκάρι σε προσπάθεια του Μαουρίσιο στο 84ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν, ουσιαστικά, ούτε μια φορά την εστία του Διούδη, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρίλο στο 80’ και τελικά αποκλείστηκαν δίκαια.

Με τον Παναθηναϊκό να παίρνει κατ’ επέκταση το έβδομο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση, μετά από Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, Άρη και Λαμία, κλείνοντας το 2021 όπως… έπρεπε.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί