Δυσαρέσκεια της οικογένειας του Kobe Bryant για τα πρωτοσέλιδα μετά τον θάνατό του

H είδηση του θανάτου του Kobe Bryant έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Ιανουαρίου. Στο μοιραίο ελικόπτερο ήταν μαζί του η 13χρονη κόρη του αλλά και επτά ακόμα άτομα. Τα δυσάρεστα νέα μετέδωσε πρώτο το TMZ και στη συνέχεια ξεκίνησε ο χορός των πρωτοσέλιδων στον παγκόσμιο Τύπο.

Η Ellen Pompeo ήταν από αυτούς που αντέδρασαν δημόσια για τον τρόπο που τα media κάλυψαν την δυσάρεστη είδηση καταδικάζοντας την ανακοίνωση του δυστυχήματος από ένα μέσο, πριν ακόμα η οικογένεια το μάθει από αρμόδιους φορείς.

Τη δυσαρέσκειά της εκφράζει όμως τώρα και η οικογένεια του άσου του NBA για κάποια δημοσιεύματα, ειδικά όσα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Στις πρώτες ώρες που έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα, για παράδειγμα, πολλοί μετέδιδαν ότι ήταν στο ελικόπτερο και η σύζυγός του Vanessa Bryant.

“Είμαστε απογοητευμένοι με κάποια media που χρησιμοποίησαν ανώνυμες πηγές και μαρτυρίες. Θυμίζουμε σε όλους ότι η οικογένεια θα μιλήσει όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη. Σε αυτή τη στιγμή, κανένας δεν έχει ορισθεί ως εκπρόσωπός της για να μιλά για προσωπικές λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία της Κυριακής, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών για αποφάσεις που έχει πάρει η οικογένεια σχετικά με τις πτήσεις” δήλωσε στους Los Angeles Times η πρόεδρος του Kobe Inc. Molly Carter.

“Ζητάμε από τους εκπροσώπους των media να σεβαστούν και να κρίνουν υπεύθυνα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτά τα αναληθή δημοσιεύματα μόνο περιττό πόνο προσθέτουν σε μία οικογένεια που πενθεί” συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Vanessa Bryant έσπασε τη σιωπή της, την Τετάρτη, ανεβάζοντας ένα post στο Instagram. “Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα” έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, σε ένα μακροσκελές κείμενο.

marieclaire.gr/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί